fredag 30. april 2010

NY! Symaskin!!

Har hatt et utrolig koselig besøk av mamma og pappa i ei uke nå. De har vært på besøk for å beundre det lille vidunderet mitt som kom til verden 31.03.
Vi stor kosa oss sammen med lille Henny og var på mange koselige små utflukter rundt om på Jæren og en liten tur inn til Stavanger ble det også.
Nå har de reist hjemover og nå håper e det ikke blir så lenge til vi ser dem igjen.

Før de reiste fikk e bursdags gaven min littegranne tidlig. har lenge lurt på hvordan e skal få kjøpt me en ny symaskin som ikke har tusen nykker. har brukt mer tid på å fikse maskinen enn på å bruke den i det siste, så på mandag ringte mamma og jeg på maskinen og i dag ramla hente lappen ned i post kassa mi og se hva som dukka opp av en rød og hvit janome eske. en
super duper flott maskin med alt som e ønska meg på :)
Måtte sitte litt å øve meg på noen av de fine dekor sømmene, som e gleder me veldig til å ta i bruk. skal nok bli mye fint ut av dette!Må bare vise et par bilder av litt av det som vi har fått til lille Henny. teppet har farmor strikket og det fine strikke settet har mamma laga sammen med masse andre fine strikke ting.

Hun har også fått disse to knall fine plaggene strikket i fabel garnet fra drops design. og den lille søte bodyen har tante May strikket til henne. vi gleder oss til å ta i bruk alt sammen.


Ha ei fin helg allesammen!
Vi skal ned til riksveien i dag og se på vårsleppet av motorsykkler i dag.
Det blir koselig i dette fine været!
Brom broom!!

3 kommentarer:

LahrA sa...

Grattis med ny maskin! Har selv en Janome og er superfornøyd. Såå nydelige strikketøy Henny har fått - nydelig navn også forresten. Håper dere koser dere masse masse!

Klem

Fishermans Daughter sa...

Tusen takk! Hun er kalt opp etter farmora si. Åh ja! skal prøve ut symaskinen i kveld når e skal fikse bunaden til tante ungen min. må jo bli klare til konfirmasjon og 17 mai :)
Vi koser oss og det må dere også gjøre :)

Hjertebank sa...

Koselig innlegg, Veronika. Støttdamene er flinke til å strikke!
Håper du får mye glede av den nye symaskina di.
(Jeg skal til Jæren til helga, trur det er mere vår der. Her har det snødd igjen)
Kos deg med lille Henny, og hils til Støtt.