søndag 16. desember 2012

16.LUKE

Her kommer to gobiter for å friste ganene deres.....

1. PEPPERMYNTE KONFEKT. (klassiker) 1dl mel og 1 dl melk kokes til en tykk grøt/deig.. Avkjøl før du knar inn 1 boks med melis (500g) form til passe biter, dypp i smeltet sjokolade og rull de i kokkosmasse. Oppbevares kjølig i tett beholder.

2. PISTASJE OG MANDEL MARSIPAN. mal fint opp 2dl pistasje nøtt kjerner og 2dl skollede mandler. bland inn 4dl melis, før du knar inn 1 eggehvite. form til å pynt med hva du ønsker. Vi pyntet med moccabønner, men jeg tror etter min smak det hadde vært aller best med bare en pistasje nøtt som pynt.. Dryss gjerne på litt melis til slutt...

Disse er deilige! Jeg har lagd bare sånne små koselige porsjoner. nå står risbollene å stivner til og kransekake pinner er klare for sjokolade trekket sitt.. Herlig god tid nå til jul.... Ha en fin kveld! Veronika

1 kommentar:

Marit sa...

mmm... Høres veldig gode ut, de godbitene :) Takk for oppskrift, skal nok prøves en gang tiden strekker til :)