torsdag 8. juli 2010

Å så vakkert!

Rolige, fine dager på ferie og vi har tid til alt mulig rart! I tillegg er været strålende så langt. Mammaen min kom med denne vintagekjolen som hun gikk med selv for ca 20 år siden. Er det ikke fint tøy i denne??? Jooo! denne skal jeg bruke sa jeg- fant en saks og dro frem mammas fine symaskin og fiksa kjole både til meg og til lille snuppa mi! tror vi blir fine i disse!
Videre må jeg bare vise dere noen bilder fra denne nydelige øya der jeg har vokst opp! Er det ikke flott her? Mange bilder i dag og flere i morra! Har fått mange skatter som jeg må vise frem og det blir sikkert noen stemings bilder i dagene fremover også.Får du tak i et av svart sneglens følehorn og holder den over hodet ditt, kan du ønske deg tre ting. Dette brukte vi mange timer på da vi var små. Det dukker opp mange gode sommerminner når en rusler sånn langs veien.


Ha en nydelig sommer kveld allesammen!
Om det er regn eller sol- nyt de deilige dagene!

2 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Åååå, så nydelige bilda du tar:-) E fekk Støtt-lengsel...
Koselige kjola du har sydd, du e såååå flink:-) Kanskje vi treffes i sommer? JObba mye no, men tenkt å ta en tur t Støtt neste helg:-)Fra fredag til lørdag i hvert fall:-)
Klem, og hils mamma'en din!

Hjertebank sa...

Nydelige bilder fra Støtt her og i innlegget over (fikk ikke til å legge inn kommentar).
Jeg savner Støtt. Hils alle kjente!

Så flotte kjoler du har sydd.