torsdag 20. mai 2010

Baby kjole og nye puter

Har endelig fått tid til å sy en liten kjole til lille berta mi.
Det er hun som bestemmer tempoet her og jeg har gledet meg veldig til å lage noe søtt til henne.Fikk også brukt litt av det jeg vant i give awayen fra bella vintage.Ellers har jeg sydd kjolen i gjenbrukte stoffer. Det ene stoffet i kjolen er det samme som min egen kjole som jeg bare har sydd opp for å få riktig lengde, det andre er fra en gammel herre skjorte. Hun ble riktig så søt i denne og har fått bruke den i dag!

Prøver meg også på å lage en liten stable leke til henne. har blitt inspirert av kinu sine unike leker. kinu er en kjempe søt nettbutikk og det er verdt å sjekke ut denne. skal legge ut bilder når jeg får den ferdig. akkurat nå er det veldig koselig å ha et lite sofa handarbeidet å ta til mellom slagene.Har også lagd noen nye puter som jeg legger ut på blogshopen i kveld. Har hatt dem klare en liten stund, men nå er det på tide å få lagt dem ut.De er sydd i retro stoff og jeg har brodert en liten blå sykkel på hver av de.

Får ikke blogget så ofte, men gleder meg veldig over å følge andre bloggere. Det er utrolig mange inspirerende sjeler her inne i blogge verdenen. Ha en fin kveld både bloggere og ellers godt folk!

3 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Så flink du er:-) Må ligge i genene - :-)
Jeg har også lyst å begynne å sy igjen, så jeg kommer nok innom deg og ser på hva du gjør:-)
Ønsker deg ein flott dag, og stikk gjerne innom den nye bloggen min:
www.meisebo.blogspot.com

Klem!

Bitt@mi sa...

Hallo igjen!
Du får sjekke mailen din igjen, og se om du finner noe fint:-)

Bella sa...

WOW! Den kjolen var jo helt nydelig! Veldig gøy å se tingene i bruk.

Jeg elsker putene dine med broderier, kjempe kule.