fredag 7. mai 2010

Kjolen min og gave i posten

Da har jeg sydd ferdig skjorte kjolen som jeg begynte på for et par dager siden. Stoffet gjør jo hele kjolen og jeg ble veldig fornøyd! Deilig kjole til hverdags dette. Det retro sengetøyet er blitt godt brukt og den er myk og god å ha på. Nå venter jeg på et mønster som kommer i posten fra nord norge og da blir det baby kjole også i det samme stoffet.Gaven som jeg vant hos Bella Vintage falt ned i postkassen min i dag.
SE SÅ MYE FINT!! Jeg var skikkelig heldig som ble trukket ut :)

Gleder meg villt til å ta i bruk disse fine tingene. Jeg har ei lita jente som skal få noen fine plagg med merker på.


Videre denne helga skal det syes mange amme innlegg, vi skal i konfirmasjon og vi skal rydde og fikse i stand til besøk som kommer på mandag ( gleder meg veldig til å få litt besøk fra nord igjen)
Ha ei super duper helg alle der ute!!

5 kommentarer:

Bella sa...

Så kul kjolen din ble! Et sånt prosjekt tør ikke jeg begi meg utpå gitt, må øve meg litt mer.

Så bra pakken kom vel frem og at du har spennende planer!

God helg!

Fishermans Daughter sa...

har litt øvelse på å sy klær, men denne er en grei kjole å begynne å øve seg på. ja det var en kjempe fin gave-gleder meg! god helg:)

Love Peace Pionies sa...

så fin kjolen ble. dyktig!!
tusen takk for så fine ord fra deg!
klem

Bitt@mi sa...

Hei Veronika:-)
Overlykkelig over at bror har vist meg bloggen din, ante ikke at du hadde en. Så kjempemye fint du lager, og så fint dere har det i huset deres. Vigrestad? Er det på Jæren? Tror jeg har vært der en gang på motorsykkel, likte i alle fall Jæren veldig godt.
Legger deg til i blogglisten min, og kommer garantert til å følge deg videre:-)
Har også besøkt salgsbloggen din, og putene var kjempefine. Fikk lyst på noen, men har kjøpt så mye nytt til huset akkurat nå, så jeg får ta det med ro litt med handlinga...
Stor klem fra meg!

christine sa...

Så flink du er veronika! fantastisk at jeg kan følge med på hva du driver med selv om vi ikke bor i nærheten av hverandre lenger:)
heldiggris som fikk de stilige merkene, det kan bli noe himla kult!....savner deg