lørdag 26. juni 2010

Baby kroken


Her er Henny sin nye babykrok. Hun har fått en liten plass på syrommet og her koser vi oss begge to. ser dere godt etter kan dere se noen ivrige hender i senga som leker med de fine dyra på musikk uroa.


Jeg har sydd disse kurvene for det blir jo en del småting å holde orden på til babyer. i disse er det luer,sokker og kluter + + +


Denne har jeg heklet på m inspirasjon fra kinu sine unike leker. de selger utrolig koselige leker til småbarn. Denne er en jumbo utgave av stable leken.


Kose hjertet har fått en Hello kitty merke fra h&m. synes det passet så fint i fargene til kurvene
Denne "klokkestrengen" m lommer er utrolig grei til små bamser eller lignende småting.Smijernet har jeg kjøpt på en flott bruktsjappe i området her. Selv er jeg veldig fornøyd med resultatet og Henny sover godt her. Ha en super duper helg! Vi skal være her på syrommet/babykroken å kose oss. Far i huset skal ut å snekre.

GOD HELG!

2 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Så koselig babykrok du og Henny har på syrommet:-) Og så heldig du er som har eget syrom. Jeg har fått et pittelite hus, og foreløpig bugner det over med esker og rot... Blir snart gal av å ha det sånn, så jeg må komme i havn med litt skapplass snart. Får bare lukke øynene så lenge:-) Og strikke litt!
Ha ei koselig helg videre!
Klem fra meg:-)

shinedesign sa...

Hei! Så fin babykrok du har laget og så morsomt at vi har tenkt ut lik idé på de lommene, samtidig til og med :-) De heklede stablelekene var jo kjempefine og så morsomme ut å lage!! Fin søndag til deg!